"Art From Love" werd geboren op het einde van 2014.
Een idee van enkele gedreven kunstenaars tijdens het weekend van Buren Bij Kunstenaars.
Al gauw werd onze eerste activiteit op punt gezet.

Een kunstroute bij de lokale handelaars te Bredene met een puzzelwedstrijd onder het motto "De kleine artiest".
Een thema uit de (De Week van de Amateurkunsten).

Onze website werd geboren en online gezet, de oproep naar web-leden kreeg gehoor, de pagina's werden ingevuld met biografie en werken van de betrokken kunstenaar.

Buren bij kunstenaars in groep werd onze tweede activiteit met succes. 

Een nieuwskrantje werd opgemaakt voor onze web-leden en sympathisanten met weetjes, activiteiten en uitnodigingen.

Een openbaar facebookgroup kon niet achterblijven, hier kunnen al onze leden hun individuele expo's kan plaatsen.

Het opstarten van Workshops basistekenen voor volwassenen en het "vrij atelier" waar ieder zijn kunnen kan uitoefenen was de nagel op de kop.

Ook onze kunst-en praatcafés in de wintermaanden iedere 3de zondagmorgen van de maand is een succes.

En toch streefden wij naar meer, naar erkenning bij cultuur in eigen gemeente, onze inspanning werd dan ook beloond in 2016 met de verdienstelijke cultuurprijs die wij in handen mochten nemen. Wij werden een erkende feitelijke vereniging.

 

Onze eerste Nieuwjaarsreceptie in 2019 ter gelegenheid van ons 5 jarig bestaan samen met alle web-leden, cursisten, en de mensen uit het vrij atelier was een topper, tevens met pijn in het hart afscheid genomen van onze Schepen van Cultuur Eddy Gryson die ons de wegwijs heeft getoond en ons steeds heeft gesteund in het opstarten van onze kunstgroep.

De pers spreekt en schrijft al geruime tijd over Art From Love, de kunstenaars, de handelaars, ook de Art Lovers zijn ons genegen.

Zij weten als geen ander welke weg het bestuur van Art From Love heeft afgelegd om de kunstgroep te verkrijgen tot wat wij vandaag zijn, maar zonder de inspanning van derden had ons dit zeker nooit gelukt.

Waarvoor onze dank, het bestuur.