Naam : Brenda Mylle

Kunstvorm : mixed media

Ik ben altijd graag creatief bezig geweest, maar wegens tijdsgebrek moest dit deel van mij dikwijls het onderspit delven. Gelukkig heb ik deze passie opnieuw ruimte kunnen geven en mag ik me weer uitleven in het creëren van iets wat mij voldoening schenkt.

Beroepshalve ben ik psychotherapeut en mindfulnesstrainer in mijn praktijk ‘Zijn in aandacht’ of kortweg ‘Zia’ en ik wilde graag iets van deze rijke ervaring meenemen in mijn creatieve werk.
De figuurtjes die ik maak heten dan ook Zia’s.

Elke Zia vertegenwoordigt een belangrijke waarde in het leven. De Zia’s herinneren je eraan om even aandacht te geven aan jouw waarden zodat je elke dag opnieuw een stapje kunt zetten in de richting die voor jou belangrijk is.

Je kunt de Zia’s op twee manieren kiezen: je kunt je laten leiden door het gevoel dat een Zia bij je oproept en daar je eigen waarde aan toekennen. Of je kunt je Zia kiezen door de naam te volgen die ik er bij het creëren aan gaf. Maar je kunt er natuurlijk ook gewoon eentje kiezen die je mooi vindt.

De Zia’s zijn vervaardigd uit papierklei en metaaldraad en bevestigd op hout. Ze zijn tussen 25 cm en 50 cm hoog afhankelijk van de houding en de hoogte van het hout.